Kamis, 04 April 2013

OJO seneng alok

Ono sak gerombolan bucah nom-noman lagi mlaku sempoyongan gowo gitar lan CIU (arak) liwat ono ing ngarepe Syaikh ma'ruf Al Karkhi lan santri-santrine .
njur santrine ngomong ''Ya syaikh , panjenengan dungak ne nang gusti Allah supoyo bucah-bucah nom iku ciloko''.
Banjur syaikh ipun ngendiko ''IYO , ayo dungo bareng-bareng''
Poro santri njur ngangkat tangan siap ngamini dungane gurune

Syaikh banjur dungo ,'' Ya Allah , supados panjenengan sampun damel bucah-bucah niku seneng ono ing dunyo ,mulo panjenengan seneng aken malih wonten akhirat benjang''
Santri-santrine podho kaget lan heran ,amergo seng di arepne dungo ciloko ,malah di dungakno dungo seng santri-santrine ora biso memahami,akhire syaikh iku jelasne
''Hei poro santri ... lek Gusti Allah gawe seneng bahagia ono ing akhirat berarti Allah nrimo tobatte , awak e dhewe mau ngarepne liwat dungo supoyo bucah-bucah iku mau tobat''

-poro pemaos sedoyo , mbok bilih wonten tiang nakal utawi boten ngremeni ing manah ampun panjenengan sedoyo niku ALOK utawi GETHING , sebab tiang ALOK niku gampang MELOK tiang GETING niku gampang NYANDING . menawi ngoten lek sekirane ono wong elek niku baguse di tuturi lek boten kinging di tuturi njih di dungakne mawon , sebab tiang ngoten niku dereng angsal RIZKI PITUDUH saking gusti Allah ...

Mugi-mugi kulo lan panjenengan sedoyo dados tiang ingkang GADAHI sifat ngajeni , muna-muni, tingkah laku, toto kromo ingkang langkung SAE marang sak podho-podho amiiin

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

monggo masukan , kritik , saran kagem admin luoorr.....